top of page
optimistic-blonde-woman-with-beautiful-blue-eyes-posing-during-rest-cafe-weekend.jpg

Persoane cu varste intre 30 si 39 ani

ÎNGRIJIREA PIELII ÎNTRE 30 ȘI 39 DE ANI

 

Îngrijirea pielii

     Chiar și în mod relativ minor, trecerea timpului va începe inevitabil să se reflecte pe fața și pielea ta în timpul perioadei de 30 de ani.         Daunele cauzate de expunerea la soare, liniile de pe frunte sau din jurul ochilor și gurii, precum și apariția venelor faciale sau a venelor varicoase și a venelor păianjen pot să apară.

 

     Cu toate acestea, la această etapă, o reacție promptă la orice schimbare a pielii poate duce la rezultate de succes.

 

Protecție solară

     Ideal ar fi să eviți expunerea la soare între orele 10 a.m. și 4 p.m., când razele soarelui sunt cele mai puternice, și să folosești cremă de protecție solară înainte de a ieși afară.

 

     Perioada ta de 30 de ani este, de asemenea, un moment potrivit pentru a începe autoexaminările lunare pentru cancerul de piele, pentru a verifica alunițe suspecte, pete întunecate sau schimbări neobișnuite ale pielii, deoarece acestea pot fi semne timpurii de avertizare ale cancerului de piele.

 

Varice și vene păianjen

     Deși sunt considerate în principal o problemă estetică, condițiile vasculare precum venele varicoase și venele păianjen nu ar trebui luate în serios. Acestea pot provoca durere și oboseală în picioare și, în unele cazuri, pot provoca blocarea circulației, conducând la complicații grave. Acțiunea timpurie pentru a aborda aceste condiții poate simplifica procesul de tratament. Clic aici pentru informații detaliate despre opțiunile de tratament pentru vene varicoase și vene păianjen.

 

Tehnici non-ablative pentru combaterea ridurilor

     Rejuvenare cu laser: Un concept important în rejuvenarea facială este utilizarea tehnicilor non-ablative pentru corectarea semnelor ușoare până la moderate ale îmbătrânirii și ale pielii afectate de soare. În general, metodele laser non-ablative oferă beneficiile practic absenței perioadelor de recuperare, vindecare rapidă și puține efecte secundare. Cu toate acestea, rezultatele sunt în mod obișnuit mai puțin dramatice în comparație cu tehnicile standard de resurfacing. Rejuvenarea cu laser non-ablativă are un mare potențial pentru pacienții care doresc să-și mențină o apariție tânără, în special pacienții mai tineri care doresc să prevină sau să amâne intervențiile chirurgicale mai invazive.

 

     Microdermabraziune: O altă tehnică non-ablativă, anti-rid, se numește resurfacing cu particule - sau microdermabraziune. Prin utilizarea unui aspirator controlat în mod foarte precis, un jet focalizat de cristale fine, asemănătoare nisipului, trece peste zona afectată pentru a netezi liniile superficiale și a elimina petele de vârstă. Unii pacienți constată că o combinație progresivă de tratamente, cum ar fi terapia laser non-ablativă cu microdermabraziune, neuromodulatori (injecții cu toxina botulinică) sau soluții topice „de prânz” produce o îmbunătățire semnificativă pe termen lung.

 

Căderea părului

     Mulți bărbați și unele femei încep să experimenteze căderea părului în această perioadă a vieții. Medicamentele topice și orale furnizează regenerarea parțială a părului, sau cel puțin împiedică pierderea suplimentară pentru mulți oameni. Tehnicile avansate de astăzi în chirurgia de restaurare a părului pot, de asemenea, oferi soluții subtile, naturale și permanente la această problemă.

 

Înlăturarea tatuajelor

     Gusturile se schimbă, iar mulți oameni descoperă că arta corporală pe care o doreau ieri este mult mai puțin atractivă mai târziu în viață. Din fericire, arsenalul de lasere dermatologice disponibile astăzi oferă aproape eliminarea completă și fără cicatrici a tatuajelor.

bottom of page