top of page
gorgeous-woman-dress.jpg

Persoane cu varste intre 40 si 49 ani

ÎNGRIJIREA PIELII ÎNTRE 40 ȘI 49 DE ANI

 

Vârstele 40-49

Persoanele din această grupă de vârstă sunt în general mai sănătoase, mai vitale, mai active și mai tinere decât generațiile anterioare. Practicarea siguranței la soare prin limitarea expunerii, renunțarea la folosirea aparatelor de bronzat și purtarea întotdeauna a unei creme de protecție solară de calitate sunt măsuri dovedite pentru a limita daunele pielii.

 

Linii, riduri și pungi

Pe măsură ce schimbările faciale relativ minore încep să se acumuleze, rezultatul poate fi o față obosită care ascunde o personalitate viguroasă. Schimbările care au început la 30 de ani devin mai dramatice din cauza persistenței contracției musculare când mușchii se relaxează; înrăutățirea provocată de gravitație și pierderea crescută a elasticității pielii; petele de vârstă întunecate care devin mai vizibile; și în general, recuperarea mai lentă a pielii de abuzuri precum stresul și oboseala. Printre abordările pe care chirurgii dermatologi le utilizează pentru a inversa semnele îmbătrânirii feței în această etapă a vieții se numără:

 

• Umplerea ridurilor și transferul de grăsime pentru a umple și contura "vârfurile și văile".

• Injecții cu neuromodulatori (toxină botulinică) pentru a îmbunătăți liniile și ridurile asociate cu expresiile faciale.

• Blefaroplastia pentru a îndepărta excesul de piele și țesut adipos de pe pleoape.

• Ridicarea sprâncenelor pentru a le ridica și pentru a le împiedica să atârne peste ochi, precum și pentru a ajuta la reducerea liniilor de pe frunte.

• Peeling chimic pentru a rejuvena pielea cu riduri marcate, daune solare și decolorare.

• Refacerea cu laser pentru a elimina ridurile și a trata alte imperfecțiuni faciale precum semnele de naștere și leziunile pigmentare, vasele de sânge sparte și pigmentarea neregulată.

• Dermabraziune pentru a îndepărta straturile exterioare ale pielii și pentru a netezi pielea în general.

 

Tratamente pentru gât și bărbie

Separat sau în combinație, un număr tot mai mare de proceduri de rejuvenare facială sunt folosite cu succes pentru a trata problemele cosmetice la nivelul gâtului și al bărbiei. În funcție de severitatea condiției, opțiunile de tratament pot include peeling chimic, refacerea cu laser, terapie cu neuromodulatori (toxină botulinică), lipoaspirație și ridicarea gâtului.

 

Lipoaspirație

Depozitele persistente de grăsime devin aproape inevitabile pe măsură ce bărbații și femeile trec de vârsta de 40 de ani. Disponibilitatea lipoaspirației sigure și eficiente se datorează în mare măsură unui chirurg dermatologic care a inventat tehnica tumescentă de anestezie locală.

 

Cu lipoaspirația tumescentă, depozitele de grăsime rezistente la dietă și exerciții fizice sunt eliminate practic de oriunde de pe corp: șolduri, coapse, stomac, brațe, picioare și spate. Procedura permite chirurgilor dermatologi să sculpteze precis corpul și să creeze o conturare a corpului mai naturală și mai atrăgătoare, cu puține efecte secundare și un timp minim de recuperare.

 

Când este efectuată de un chirurg dermatologic într-un mediu ambulatoriu, cu anestezie locală, lipoaspirația tumescentă este una dintre cele mai sigure proceduri chirurgicale efectuate în America.

 

Alunițe, negii și semne ale pielii

Trecerea timpului face ca organismul să devină mai vulnerabil la mici excrescențe precum alunițe, negii și semne ale pielii, bucăți mici de piele în exces care par să apară aproape oriunde fără un motiv evident. Din fericire, mai multe proceduri simple, dar eficiente, pot elimina aceste creșteri nedorite ale pielii în mod sigur și rapid, fără a întrerupe rutinele normale.

bottom of page