top of page
portrait-woman-trying-facial-yoga-massage-stay-young.jpg

Pielea de culoare

PIELEA DE CULOARE

De la cancerul de piele la tratamentele cosmetice, tratarea pielii de culoare necesită pregătire medicală pentru a recomanda în mod corespunzător tratamente care să funcționeze pentru tonul specific al pielii dumneavoastră. Membrii AMDC sunt dermatologi certificați care au pregătirea medicală necesară pentru a asigura îngrijirea de calitate a pacienților și rezultate optime.

 

Cancerul de Piele nu face discriminare!

Autoexaminare

Oricine poate dezvolta cancer de piele, indiferent de culoarea pielii lor. Mulți oameni nu realizează că persoanele de culoare sunt, de asemenea, expuse riscului de cancer de piele. Atunci când cancerul de piele este diagnosticat la persoanele de culoare, este adesea într-un stadiu mai avansat, cu rezultate mai nefavorabile și o probabilitate mai mare de a fi fatal.

 

Efectuarea propriilor examinări lunare ale pielii poate detecta orice aspect suspect în stadii incipiente. Detectarea precoce duce la cele mai bune rezultate.

 

Tratamentul Leziunilor Pigmentare

Există multe tratamente care pot ajuta la pigmentarea pielii. Persoanele de culoare sunt adesea afectate de lentigine și pistrui, nevus de Ota și pete Hori, precum și de dermatosis papulosa nigra. Programați un tratament cu dermatologul dumneavoastră potrivit pentru dumneavoastră.

 

Terapie cu Laser și Lumina

Există un mit conform căruia pacienții cu piele de culoare nu pot primi unele dintre cele mai bune tratamente cosmetice din cauza pigmentului pielii lor. Cheia este să consultați un dermatolog certificat care este instruit special pentru tratarea pielii de culoare. Există diferențe pe care un medic pregătit medical le va cunoaște pentru a asigura un rezultat optim.

 

Pacienții cu piele mai închisă la culoare ar trebui să fie conștienți de tratamentele cu laser, datorită tipurilor de lumină utilizate pentru tratarea leziunilor vasculare, care sunt absorbite de melanina din pielea mai închisă la culoare. Acest lucru poate provoca reacții ale pielii, cum ar fi hiperpigmentarea postinflamatorie, edemul și eritemul.

 

Peelingurile chimice sunt tratamente ale pielii utilizate pentru corectarea problemelor de la acnee la decolorare și pot fi tratamente foarte eficiente atunci când sunt efectuate de dermatologi care înțeleg cum să trateze pielea de culoare.

bottom of page