top of page
women-celebrating-all-skin-tones.jpg

Cele mai bune produse pentru ingrijirea pielii

ALEGEREA CELOR MAI BUNE PRODUSE PENTRU ÎNGRIJIREA PIELII

Căutarea ajutorului pentru ștergerea ridurilor, tonifierea pielii, reducerea semnelor de îmbătrânire sau tratarea acneei ar putea fi la fel de simplă ca o vizită la farmacia locală. Cu toate acestea, având atât de multe produse disponibile fără prescripție medicală, raionul de frumusețe poate fi copleșitor. Unele produse de îngrijire a pielii pot fi supraevaluate și chiar să facă afirmații care ar putea fi înșelătoare.

Produsele fără prescripție medicală destinate rejuvenării și conservării pielii pot fi eficiente dacă consumatorul știe ce să caute. Este indicat să cercetați produsul și ingredientele acestuia pentru a găsi produsele care funcționează cel mai bine pentru tipul dvs. specific de piele. Cele mai scumpe produse nu sunt întotdeauna cele potrivite pentru anumite tipuri de piele.

 

Lucruri de făcut...

- Cunoașteți tipul dvs. de piele: Înainte de a cumpăra produsele de îngrijire a pielii fără prescripție medicală, există câteva fapte de bază de știut. Faptul dacă pielea dvs. este uscată, grasă, mixtă sau normală poate influența modul în care un produs interacționează cu pielea dvs. Pentru a determina tipul dvs. de piele, spălați-vă fața și așteptați câteva ore pentru a observa starea naturală a pielii.

- Creați o rutină zilnică de îngrijire a pielii: Cheia succesului cu majoritatea produselor de îngrijire a pielii este repetiția. Stabilirea unei rutine zilnice este importantă, în special cu cremele anti-îmbătrânire. Nu vă descurajați, poate dura șase până la opt săptămâni înainte de a observa îmbunătățiri cu remedii fără prescripție medicală.

- Fii precaut cu produsele "minune": Produsele de îngrijire a pielii care par "prea bune pentru a fi adevărate" probabil că sunt, așa că folosiți-vă discernământul. Liniile de produse reputabile sunt cea mai bună alegere și probabil să fie cele mai eficiente și sigure.

 

Lucruri de evitat...

- Nu cumpărați produse fără a face cercetări: La achiziționarea produselor, citiți etichetele pentru a găsi ingredientele active. Dacă există ingrediente necunoscute, căutați-le pentru a afla cum acționează. De exemplu, produsele care pretind că conțin toxina botulinică pot fi înșelătoare, deoarece toxina botulinică este eficientă doar atunci când este injectată direct în mușchiul subiacent.

- Nu uitați să utilizați produse care conțin protecție solară: Protejarea pielii de soarele puternic este importantă. Alegerea cremelor hidratante și a cremelor de înfrumusețare care conțin un factor de protecție solară (SPF) este crucială și va contribui la menținerea unei aspect tânăr al pielii.

- Nu ezitați să întrebați un chirurg dermatologic: Dacă există îndoieli cu privire la cel mai potrivit produs de îngrijire a pielii sau dacă un produs fără prescripție medicală nu își face treaba, consultați un chirurg dermatologic pentru ajutor.

bottom of page